|~sape klik dia comey~|

Tuesday, November 22, 2011

|~speechless selasa~|

1
olehooooo~~~


oleh kerana (pang!!!!! skemak) aku cuti rabu kamis, so teda dapat la nak ber"wordless wednesday"...
makanya sepihceles selasa jela aku dapat...


ape motip sepihceles tapi berkata-kata??
abaikan.....







+


nampak cam teda jam, tapi adalah jam & payah tuk u-turn
sebab polis teda kawal lalu lintas

=



adalah punch in 2x sebab pc hang & gelabah



kejadian sebenar: pihak berkenaan harap maklum.... sila jangan suro wat surat tunjuk sebab....  Y______Y

Monday, November 21, 2011

|~sesi menjiwang tak pepasal~|

0
ohoooo hoiiiiiiiii

lama teda updet blog,

 tetibe menjiwang tahap layan tak hengat...
_
_
_
_
_
_
_

ngan line yang lembs tahap kalu sumpah kompom masuk neraka,

berbekalkan kemalasan berbakul - bakul,

mood plak berlari-lari anak kesana kemari tanpa hala tuju,

huaaaaaarghhhhhh!
_
_
_
_
_
_
_
_
_

keadaan bercelaru & tak terkawal.

soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

awayyyyyyyyyyy~~~



______________________________________________________________________
Koyote - If You say you Don't Like It Now
(English Translation Lyrics)

(Shinji)
If you're going to leave, if you say you don't like me now
What am I going to do- me, who only knows you?
Please tell me it's all a lie, that it's all a joke
Please please tell me, please

(Jongmin)
Don't tell me to be happy, to forget you
Don't tell me that you're sorry
You can't love me first and you leave me first
You can't, you can't, you can't

(Bbaekga)
Oh~ are you listening to my story?
The cry of my heart that keeps drawing you
In my darkened heart, your smile keeps coming up
Where are you and how are you doing?
Do you know that all that remains to me are memories?
Only you can help me spread my wings and open my eyes
Hold my hand, hold me with your warm touch

(Jongmin)
Although I cry out all day, "I love you"
Like a fool, I believed you when you said I was worth it

(Shinji)
If you're going to leave, if you say you don't like me now
What am I going to do- me, who only knows you?
Please tell me it's all a lie, that it's all a joke
Please please tell me, please

(Jongmin)
"I'm sorry" were the last words you left me
And you quickly turned back and I couldn't catch you

(Shinji)
If you're going to leave, if you say you don't like me now
What am I going to do- me, who only knows you?
Please tell me it's all a lie, that it's all a joke
Please please tell me, please

(Bbaekga)
Love, seapration, memories- I'm sending them all to you
Even if we run into each other, we're not going to know each other
Though it hurts (though it hurts), though it's sad (though it's sad)
Though I love you, I'm doing this because I love you

(Shinji)
Even though I try to hate you (and erase you)
Even though I empty my shotglass,
I love you, I love you
Come back please please please

(Shinji)
How much do I have to hurt, how much do I have to cry
For my pained heart to forget you?
But you know what kind of person I am
I can't I can't, I can't forget you and our love

(Jongmin, Bbaekga)
Don't tell me to be happy (you dono't have to say it), to forget you (even if you're sorry)
Don't tell me that you're sorry (still, don't leave me)
You can't love me first (even though I try hating you) and you leave me first (even though I try erasing you)
You can't, (I can't) you can't (I can't), you can't (I'll erase you on the day my heart stops)

(Shinji)
If you're going to leave, if you say you don't like me now
What am I going to do- me, who only knows you?



_________________________________________________________________________________________

 kejadian sebenar: amat bosan...
pssssssssttt.... lagu tiada kena ngena ngan keadaann tuan punye tanah.... sekian harap maklum... [ ^ _ ^ ]Y pissssssss!

Sunday, October 2, 2011

|~cantik menarik tertarik kau memang da bomb~|

2
ohooooo hoiiiiiiii~~~~


time berjalan-jalan melawat kawasan blog si ariff nie...


ariffshah.com

duk baca punya baca punya baca ternampak la satu entry yang nak kate ada kena-ngena ngan aku teda la kena sangat tapi sipi-sipi mungkin ngena.
alaaaaaaaa pasal netbook 1Malaysia....


terimbau kenangan homai homai aku amat troma tabley lupa punyeeeeeeeee la.....
camna aku tak troma, masa pemberian netbook 1Malaysia fasa 1 aku terlibat & dalam bulan pose....
huyaiiii punye la azabul melayan kerenah manusia yang jenis nak benda free tapi tak reti besabo macamkan ko beli netbook tu & ko jelah yang pose....
rakus, gelojoh & sume pangai-pangai hodoh kuar la....
ngeriiiiii dia cam ko dah kena belit ular sawa sampai patah tulang-tulang yang ada pastu tunggu nak kena telan masuk perut  plak....


dahhhhhh malas nak mengerikan diri lagi....
aku just nak share benda yang boleh buat mimpi indah jek....
time baca entry kat blog ariffshah.com, mate aku nie laju jek kalu ternampak pasal duit....
mate duitan aku pon terserlah la  $____$


so meyh aku share kalu ade yang nak torai.....
korang klik sini pastu register la ek...
mana tau ade rezeki dapat cabutan bertuah RM100,000...
memang tak salah tulis @ baca dan di ulangi RM 100,000...
nanti boleh la sharing is caring *tetibe* kat si mate duitan nie kan... ngehhhhh!
eyhhhh tapi kena umor 21 tahun ke atas,,, yang bawah umur tue boleh jek gune IC sesapa yang dah cukop umor.... *nak pakai ic aku pon takpe tapi adiah aku punye la yek* ngehhhhh!


kejadian sebenar: ngeshare sesuatu sambil update belog~~~

Tuesday, August 16, 2011

|~sayang sama mereka cinta hati beta~|

3
holaaaaaaaaa~~~
lama tak berupdet berkemas beloq nie....
so sempena raya yang dah makin mampir ni, elok la kiranya aku ngemas sikit-sikit kan...
buang abuk & ejas mana yang terlari alignment dia.

adeh la... 
selama ni bukan takde bende nak cite tapi tue la, malas menguasai diri.
sebelom pose ritu boleh la aku salahkan setan hasut aku...
tapi bile bulan pose nie aku nak salahkan sape???
terpakse la aku salahkan nafsu MALAS aku nie ha...

syuh.. syuh... syuh...
nyah ko dari sini MALAs....
aku tak sudi nak beramas mesre dengan ko!!
ke aku nak salahkan mase???
yela sebab mase yang  tak bagi keizinan.... *still tak nak ngaku salah*

membalikkan diri ke tajuk nunnnnnn *sambil muncung-muncungkan bibir* kat atas...
ecewahhhhh... bershenta ati di bulan pose....
haippppp~~~ ini serius!!!!
babab kat montot kang baru tau!!! bese diaaaaaaaaa!!!

tapi rasenye, shenta aku nie shenta tak terhalang punye la....
bershenta ngan mak & ayah haruslah tak salahkan...
nak pegang tangan polok ciom pon dah tentu-tentu tak berdosa...
dan yang paling pasti, kompom shenta tue tak bertepuk sebelah tangan dan di balas....
baru namanya shenta sampai syurga.... *insyaAllah*

sangat beruntung la sesapa yang masih ade mak ayah...
bile raya gile bererti punye la.
yang kurang waras jek tak balik raya ngan sengaja.... diulangi ek, DENGAN SENGAJA....
bukan kes sebab tak dapat cuti @ duk kat obersi tue...
tue len kes... dorang nie kompom menangis punye bile pagi raya tue tak balik kampung...
pastu gile bersyukur walupon dapat balik raya ke 4 skalipun....

ni kes yang cuti dapat dah, tapi still tak nak balik beraya....
heboh nak pegi ngedate la, balik kg awek/pakwe la...
nak pegi bercuti kat luar negara la....
adeh laaaa~~~

cuba pikir yang dah takde sesape kat dunia nie...
tangan sape ko nak salam mintak restu???
sape yang nak cium ubun-ubun/dahi ko pepagi raya???
dengan sape ko nak merengek bile kene kejut pepagi...
yang dah kawen tue oke la... tapi tue pon len aura die....
yang belom???

aku rindu jek nak salam tangan arwah ayah...
buka pose sesama...
malam raya duk bakar lemang sesama sambil men mercun & bunga api...
anyam ketupat sesama walupon aku tak penah berjaya pon ayah still ajo....
cari kayu api sesama...
tolong mak iron baju ayah...
rindu nak dengar ayah melatah, ketawa, marah nasehat & semua pasal ayah aku rindu....
teringin nak ulang semua tue balik tapi aku tau tak mungkin dapat punye...

yang aku dapat, 
bila rindu nak pegang ayah, tu la batu nisan yang ade name arwah ayah aku pegang....
bila rindu nak jumpa ayah, gambar jla aku dapat tengok...
bile nak sangat borak ngan ayah, doa jla yang aku dapat bagi...

tapi aku tau n patut bersyukur sebab aku still ade mak....
aku still boleh salam, cium, mintak maaf, borak dan segala-segalanya ngan mak...
aku masih boleh beraya dengan mak....
masih terasa bila sakit mak jagakan....
wat sumenye dengan mak...
aku bersyukur sangat....

sebab tue la aku cinta mati sama mereka....
aku tau mak & arwah ayah pon cinta mati sama aku & abang-abang aku...
takde sape pon yang mampu bagi cinta mati yang paling ikhlas camtu walupon suami @ isteri @ bf @ gf ko....

cam lagu nie, aku dapat bayangkan camne payah & susahnya mak & arwah ayah besarkan aku 3 beradik....
tak pernah sekali pon mak & arwah ayah tak belikan kitorang baju raya,,,
tiap tahun ade jek baju baru tuk kitorang...
kitorang just pakai tunjuk jek mana baju yang kitorang nak & sikit pon tengok tag harga...
yang kitorang tau, kitorang nak baju tue....
mak & arwah ayah tak pernah bersungut...

tapi sekarang bile masing-masing dah bekerja & beli barang sendiri...
baru sedar camne payahnye mak & arwah ayah nak kumpul duit tuk belikan kitorang persiapan raya...
bukan tuk sorang, tapi tuk semua...
tak tau la kalu kitorang mampu wat cam yang mak & arwah ayah buat tk kitorang...

______________________________________________________________________________

video

Salam Aidilfitri Ayahanda dan Bonda
Terkenang Di Ketika Itu
Ku Dimanja Dan Disayang Selalu
Apa Saja Kemahuan Diri
Akan Cuba Dipenuhi

Walau Hidup Dalam Kesukaran
Kau Kan Cuba Untuk Membahagiakan
Demi Anak-Anak Yang Tersayang
Kau Berdua Kan Berkorban

Tetapi Baru Kusedari
Tidak Mungkin Kan Terbalas Budi
Pengorbanan Mu Tiada Ternilai
Hanya Tuhan Kan Membalasnya
_____________________________________________________________________________

 kejadian sebenar: dalam mode keinsafan dan penuh kesedaran serta kasih sayang...








Saturday, May 21, 2011

|~pabila aku, dia, kamoo & mereka nampak gambargrapher~| =subang part1=

0
kembali sudah dari subang....
gila tak hengat die punye "kegumbiraan"...
terngiang-ngiang lagi sume aktiviti...

memang best la dari dulu,
dapat-dapat bile ade LDK yang kire bersepah gak la dari duk tercangak dengau ceramah....
tapi tahap penyeksaan tue cam len banyak dari yang sebelum-sebelum nie....
terkujat & tersentap gak la urat-urat besi tulang dawai aku nie....

yang tahap men snoker + lontar peluru punye bahagian *perumpamaan encik sprm* tang ceramah jek,
mula la aku bersedih hati sampai ngalir-ngalir ayor mate aku,,,,
tak kire plak bape banyak sangap aku dah....
kalu tambah lagi sehari,
mau koyak mulut aku nie....

the best part is, group LDK kamiorang dapat no 2....
oke la tue dari saguhati... :-P
terasa la berbaloi-baloi mate tercegil jek...

training kali nie kire agak ramai dak-dak baru...
so ramai la gak geng-geng baru n mostly dari sabah sarawak....
*dangi jeles tak*

huarghhhhhhh~~~~
malas la nak naip lagi...
layan la v.clip nie...
pix-pix nenanti le aku upload...
ramai yang ade gambo still cuti...
aku jek yang rajen bertugas dengan berintergriti tanpa rasuah... *ape kaitan? tetttttttt!!!* 



kejadian sebenar: terima kasih pade encik sprm yang amat rajen menangkap gambo & melayan yang asik wat pis tue.... jasa mu di kenang.... *ingatkan encik main2 mase cakap nak masuk youtube ritu... uhuk-uhuk*

Saturday, May 14, 2011

|~dah terang lagi bersuluh. takkan nak di highlightkan lagi plak~|

2
hola holaaaa....


dak pijah & dak azie kenapa kamuorang cinta mati sama Melaka????
Sebab Melaka ....................................... (isi tempat kosong tidak melebihi 5 patah perkataan)


ni laporan projek agenda resia korang yang dah terang kene cahaya matahari lagi di suluh ngan lampu foglamp....
sowi terlambat hupdet sebab blogger mogok lapau semalam....


kamuorang weyh, hambek nie nampak jelas oke apetah lagi kalu di zoomkan...
so ko doa jela ape yang ko nak sampaikan tue, termakbul....
fuhhhh fuhhhh fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
hahahaha.....


kalu tak paham gak maksud tersurat ko tue, *tersurat oke bukan tersirat lagi nie*
kang kite main pegang-pegang bahu kat melaka sentral lagi.


ketua operasi kelas pemahaman.

orang bawahan sebab tu pix pong kat bawah.
[^____^]Y

kejadian sebenar: errrrrr... zZzzzzZZZZZZZzzzz~~~ 
[-___-]

Tuesday, May 10, 2011

|~nak nangis ke tak nak ek?~|

1
aku tak tau nape aku sedey sangat rini....
adoi la....

aku tak nak nangis sebab aku tak mau die tau aku sedey dengan ape yang berlaku nie...
aku tak nak die sedey....
aku sayang die...

aku sokmo cakap aku redho & hepi jek dengan ape pun keputusan yang die wat...
siap aku ajo die segala wat keputusan yang betul...
tue pon sebab aku tak nak wat die rase bersalah...
kalu die tau aku sedey sebab die,
aku tau die akan rase lagi sedey & rasa bersalah..

aku just doa satu hari nanti aku dapat gak sama-sama ngan die....
walupon sekejap.... tapi aku dah bersyukur gile....

sedey jek bile pikir sume ketentuan nie...
tapi aku tau, aku kene redha...
aku tak boleh ade walupon 0.00000001% tak redha dalam ati aku....
sebab kalu aku tak redha, maknenye aku tak ikhlaskan ati aku dengan keputusan yang die buat...
dan aku pentingkan diri aku sorang bukan persahabatan kami....

persahabatan tak pentingkan pertemuan dan bape lama ko kenal die,
tapi keikhlasan ati ko dalam bersahabat & menerima sume tentang die....
kelebihan & kekurangan die,,,
tak gune kalu aku selalu jumpa, tapi takde keikhlasan dalam persahabatan kami....

depan die aku puji melambung, senyum sampai ketelinga....
tapi kat belakang die, aku ngumpat segala, mengaibkan die kat orang len....
tue bukan makne persahabatan tapi.... *pikir la sendiri*


lagu nie tuk manusia bernama sahabat...
walupon lirik nie cam doa Allah tunjukkan pilihan kekaseh yang tepat tuk diri....
tapi aku nak bagi kat sahabat aku....
sebab aku doa Allah kekalkan persahabatan yang Dia dah bagi kat aku dengan die...


cilok dari utube n memplagiat dari tuan punye blog nie
kredit gak tuk irene nadia sebab bagi aku dengar.
__________________________________________________________________________________
-istikharah cinta-

Bersaksi cinta diatas cinta
Dalam alunan tasbih ku ini
Menerka hati yang tersembunyi
Berteman dimalam sunyi penuh do'a

Sebut nama Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukmu
satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

diistikharah cinta..
_________________________________________________________________

kejadian sebenar:aku sayang ko. ko jangan nangis ek... nanti aku nangis gak... kalu kite berdua nangis, tue bukan name teman berhibur,,,, [^___^]Y

|~aku ade masalah besau dengan ko ni~|

0
p/s: sape tanak kumpul dosa @ati cepat tersentap tak yah bace.....


hola,
pagi tadi bile mau pegi kije as usual la melayan sinar fm....
sume ni mabunda yang ajo & perkenalkan dedulu,,,,
sampai idop aku kalu bangun pagi jek kene bukak sinar tue ha...
maybe ramai yang kate si kE, sY & krill tue banyak merapu, tapi as long aku gelak gumbira cukop la kan....

dalam idop nie, kalu ko dah setkan dari pagi muke ketat & ati panas,
insyaAllah sampai ke petang la ade jek la yang orang wat tak kene kat mate ko tue...
bende remeh pon boleh wat ko menyumpah seranah + mencaci maki + mengumpat = dosa free...
tak ke dah sesia jek idop ko sehari....

so mase aku duk dengar sinar semalam, si abang jem, mak ning dan yang seangkatan takde, cm terase la bosan  gak...
bagi aku nie ha, dorang tu kalu takde salah sorang, memang cam tak bape best la....
tetibe, mase tengah sarapan aku dengar gelak yang cam sejenis gayanya ngan abang jem tapi len bunyik sore die....
rupe-rupenye dak jozan yang ade....

zizan nape aku tengok
ko cam muke pakistan time nie ek?
memang gelak memanjang walupon kat dalam toilet,..
mase tengah drive, even kete @ lori @ jengkaut bejalan dengan lenggang lenggoknye,
aku still gelak memanjang dengar telatah dorang tue....
bile tengok jam, aigoooo lewat sudah tapi aku menten relax....
malas nak psiko-psiko nie.... teruskan jek gulak dalam kete....

setibanya *skema jawapan bm spm 2002* bile tibe di hopis yang amat spa nie,
aku membukak la sinar streaming thru website die,
die dok la loading jek manjang... hangin gak la kan...
dek sebab aku dah gelak jek sepanjang jalan, aku pon cam "oh okeeeeeee~~~ aku redho" sambil senyum ikhlas....

sume berpunca dari ko...
ko la wat aku gelak sensorang!!!

tapi pagi tadi kot la aku ingat abg jem dah ade balik, rupenye die nek keje rabu depan...
aku pon mengharap la si jozan datang lagi.... 
haremmmmmmmmmmmm..... dak jambu plak yang ade....
datang la setan-setan merangsang napsu aku ngumpul dosa dan mensia-siakan idop aku sehari rini....

aku memang berangin betul ngan dak jambu nie.... *pengumpulan dosa bermula*
memula aku oke la boleh terima la lawak dorang kat maharaja lawak tue,
siap gelak-gelak la bile dorang wat kelakar...
tapi bile orang duk puji jek die terbaek, die terbagus mula la datang belagak die tue....
si taukeh tue aku boleh terima lagi, tang si yus tue.
ape ke masalah die.... hish, tak tau la camne aku nak describe....
kat pentas tue belagak cam bagus jek sedangkan aku rase, kalu takde la si dak taukeh tue,
takdenye die kemana.... tapi die punye hovers tahap "helo astro, saya nk unsubscribe astro warna nie time dak-dak jambu wat persembahan jek. lepas dorang turun pentas, saya subscribe balik"

mintak maap le terkutok mengkome.
jz nak luah rase jek.

membalikkan diri ke topik asal, pagi tadi bile jek aku dengar jambu yang jadi tetamu sinar....
aku cam halah dengar jla, kot la best cam semalam walupun dalam ati tak bape nak redho siap aku pelahankan volume radio tue lagi.....
tetibe aku makin berangin la plak,,,,
aku cam rase yus tue biadap jek.... kE @ krill cakap die potong, pastu kekunon kelakar la tue bile die tido, cakap tah pebende tah...


yang paling aku tak boleh blah tadi bile ade 1 pemanggil nie, memang la cite die tak bape nak kelakar & panjang bejela, tapi ape masalah ko bile ko boleh tanya "ape kesimpulan die?" kat pendengar tue.... pendengar tue cam clueless jek... wutdeda la korang nie.....


aku tak penah lagi dengar sepanjang aku jadi pendengar radio, announcer yang lama @ yang baru cakap gitu kat pendengar dorang... dorang dengar jek ape pendengar tue cite....
paling jaat pon aku rase dorang cut the line off jek... tapi takdela sampai memalukan orang pon... (sebab dorang kaber kate line terputus)
bagi aku, jambu ni agak kurang comm skill la....

aku tak kesah la kalu dalam dunia luar nie die nak perangai camne,
tapi takyah la tunjok nau ko tue cam dari celah mana....
adehhh, ko kene la pikir mana yang lawak super duper kelakar dengan biadap.... *berkoyan dah dosa aku nie*


mungkin aku jek kot ade masalah nie,
kot la aku nie orang kampung yang konservatif lagi kolot...
lawak skema jek aku boleh time dalam hutak aku nie....


yang suke jambu jangan sentap pangkal ati plak bile aku kutuk-kutuk dorang...
bukan aku tak suke kump jambu tue, bebaru nie jek aku tak gemau dah sebab pangai si yus tue.....
chillex k.... sebab nie ape yang aku rase la kan...
ape yang orang len rase, ikut suke pangkal medula die la....



kejadian sebenar: pepandai la bawak diri..... *nasehat tuk diri aku sendiri gak....

Monday, May 9, 2011

|~subang?????? bukankah????~|

4
keyel tungguuuuu aku cabar kau!!!! *dari atas moto*
hohohoooooo.....
erkkk!! nampak nau gelojohnye....


tak sabar rasenye nak pegi merayap-rayap kuar dari hopis nie....
walupun hanya seketika,,,,, *cechewahhhh*
yang penting jumpe kengkawan yang jauh di mate tapi dekat kat ati....
16-19 ni i'll be gone for a moment,,, 


memula dengar pasal nak kene pegi refreshment training nie, ati lemau jek...
yela selalu 3 ari 2 malam, tapi kali nie kene pegi 4 ari 3 malam....
pastu ade plak kan riadah segala mak nenek...
windoo la aku kat tiak mak aku 4 ari nie....
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~~
ade tapi kat sini ek..... tapi ape?


hahahaha~~~~
tapi bile jek aku bace email tue cakap gabung sabah serawak,
aku memang tak sabar-sabar nak pegi... rase nak melompat-lompat jek....
aku pon bukak la gtalk sebab kepochi nak share cite hepi nie, tapi dangi teda plak...
so aku sms jek...


tetibe aku tengok tarikh tue dekat ngan wedding day member aku si dangi nie,
dan-dan tue la ati aku cam sayu jek sebab dekat sangat kan....

gap seminggu plak tue so aku pon cam 50-50 la ati nak gembira ke tak....
dangi nikah 28.5 nie....
bile tak nampak dangi, aku pon roger la si dak josep...
die pon harap bende yang sama which is kami kumpul balik....
yela, aku pon dah setahun lebey tak jumpe dak-dak dari sabah sarawak nie...


dak dangi in pepel.
kate nak cekelat dangi?
aku windu nak masak & makan megii sesama sambil ngunyah kacang & ngumpat kat bilik aku sampai 2 @ 3 pagi....
gelak sampai tak ingat dunia....
pastu bile ade slot pagi, sume layu jek... mate dah cam kum kum kummm~~~
hahahahaha....

pegi makan sesama, kalu boleh bile LDK nak satu group...
bile tak satu group, mula la wat tuduhan melulu & ngumpat... *ko ingat tak dangi*
begambo pon nak sesama gak... kalu ade tempat koke, asal boleh jek nak berebut mic sesama.... pastu berebut nak beduet,,,,
aduh sumpah aku rindu nak wat gitu lagi...


kalu nak ikutkan, kamiorang jumpe betul-betul baru jek 2 minggu 3 ari...
tapi rase cam kawan dari kecik lagi.... U___U
dah name pon kawan berhibur kan.... ngiahahaha.....


tapi, dangi betul-betul tak dapat join sebab ayah die tak izinkan...
yela darah tengah manis, majlis dekat sangat dah pastu nak pegi seberang laut....
kalu die anak aku pon aku tak izinkan....


takpela dangi, aku redho..... hahahaha....
tapikan dangi, ade hikmah gak ko tak datang training nie,
so takyah la aku bagi adiah kawen ek... 
kalu nak pos plak jauh sangat pastu mahal....
zalim tak aku dangi???? kalu ko nak, ko turun semenanjung....
ngiahahahaa,,,, aku ugut ko nie.... :-P


dah la dangi, malas la nak cite pasal ko lagi....
kang nangis kang ha sape nak jawab....
hahahah....
yang penting, aku ade 50% reason lagi tuk aku hepi,,,, 

ryone kan ade gantikan ko.... :-P
*psiko bagi ko rase bersalah sebab tak join*


abaikan patung-patung kat belakang tue

kejadian sebenar: dangi, aku doakan ko hepi sokmo sampai ke syurga nun.... sile le nyanyi lagu sampai syurga sensorang kat mampakad laut tue... hahahaha....  sayang sama kamoo bah....
 

mak-mak jemah~~~